Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Seu Electrònica
Sou a: Inici / Seu Electrònica / Què és la Seu Electrònica?

Què és la Seu Electrònica?

És un punt d'accés únic que l’Ajuntament d'Almenar posa a disposició de la ciutadania i de les empreses per realitzar les gestions públiques, sense condicionaments d'horaris ni d'espai, amb la màxima seguretat i contribuint a un ús més eficaç i eficient dels recursos públics. Aquest punt ha de proporcionar tota la informació necessària per poder realitzar els tràmits sense l’assistència del personal informador i des de qualsevol ubicació física. 

La normativa vigent reconeix el dret de la ciutadania i l’obligació de les empreses a relacionar-se amb l'Ajuntament d'Almenar per mitjans electrònics a través d’un punt d’accés general i, per tant, sorgeix la necessitat de creació de la Seu electrònica la qual ha d’assegurar la disponibilitat, l'accés, la integritat, l'autenticitat, la confidencialitat i la conservació de les dades que s'hi gestionen.

L'adreça electrònica de referència de la Seu electrònica és https://almenar.eadministracio.cat/info.0

Mitjançant la Seu electrònica s'accedeix a la informació dels serveis i tràmits de l'Ajuntament d'Almenar, s'hi poden realitzar consultes sobre l'estat de tramitació dels expedients, iniciar tràmits, presentar documents en el Registre general electrònic, accedir a la Bústia de contacte per presentar consultes queixes o suggeriments així com també consultar les publicacions d'actes administratius i altres informacions d'interès públic en el Tauler electrònic.

La Seu electrònica disposa, com a instruments de suport, del Tauler electrònic i el Registre general electrònic de l'Ajuntament d'Almenar.

Per tal de poder accedir a la Seu electrònica, es necessari disposar de certificat electrònic, IdCat Mòbil, DNIe o qualsevol sistema de claus concertades de Cl@ve.

Et destaquem ...