Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrees i serveis
Sou a: Inici / Àrees i serveis / Salut

Salut

 

 

L’objectiu de la Regidoria de Salut és vetllar per la salut dels ciutadants i la seva qualitat de vida.

Les competències municipals engloben la protecció, promoció i millora de la salut així com la prevenció de malalties i els seus factors de risc.

Tenim dos vies d’actuació:

-       La primera via té en compte els factors de l’entorn que determinen la salut com poden ser els estils de vida saludables, la seguretat alimentària, la sanitat ambiental, la gestió dels animals de companyia, el control de les plagues...

Un exemple n’és el contacte permanent amb l’associació animalista d’Almenar per poder localitzar i immobilitzar els animals de companyia sense propietari o no identificats per tal de garantir la seguretat urbana i la salut pública.

-       La segona via consisteix en el control periòdic i prevenció de la legionel·losi en sistemes d'aigua sanitària en els edificis i espais públics del municipi considerats de baix risc, la xarxa de clavegueram i altres punts on s’aplica un sistema de lluita integrada realitzada per empreses externes professionals.

Aquí podem destacar un acció molt important com és la comprovació diària i tractament de l’aigua sanitària del municipi per tal de garantir-ne la màxima qualitat. 

 

 

Et destaquem ...