Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Notícies
Sou a: Inici / Municipi / Notícies / Almenar acull el XIVè Premi literari de Contes Curts

Almenar acull el XIVè Premi literari de Contes Curts

El municipi programa activitats per a tots els públics en el marc de Sant Jordi
Almenar va acollir la Vetllada Literària que l’Ajuntament organitza amb a Biblioteca Ramon Berenguer IV  amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi.
Aquest divendres es van dur a terme un seguit d’activitats adreçades als nostres infants i jovent per fer-los gaudir de la literatura infantil i juvenil.
La iniciativa destacada ha estat la celebració del XIV Premi literari de Contes Curts Vila d’Almenar on hi han participat 41 contes curts. Cal ressaltar que Almenar és un dels pocs municipis de Ponent que celebra aquest tipus de certamen.
En aquest sentit, la regidora de cultura, Dolors Ganau, ha assenyalat que “Almenar celebra aquest any 15 anys com a Municipi Lector i hem consolidat un projecte on fomentem la lectura des de la infantessa fins a la joventut. Amb el Sant Jordi i el conjunt d’activiats programades, queda palès que la lectura forma part del dia a dia del veïnat”
A banda dels premis, Almenar també va celebrar un Musicacontes del Mar per infants d’un a 4 anys i  un contcontes adreçat al alumnat de l’Escola Bressol i Cicle Inicial.
Com no, també s’hi duen a terme durant aquest dissabte, parades de llibres i flors, vermuts musicals i contacontes.
Per últim, l’institut ha organitzat el XXXVIè Concurs Literari de Sant Jordi amb les modalitats Bookface, Narrativa llengua anglesa i narrativa llengua castellana. Als guanyadors l’Ajuntament els ha obsequiat amb un val de regal per adquirir llibres.
La regidora ha destacat que enguany, la Diada és “més important que mai dins del calendari tradicional català, que ens serveix per reivindicar la cultura i la llengua catalana, tant amenaçada en aquests moments”.

Et destaquem ...