Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Notícies
Sou a: Inici / Municipi / Notícies / ALMENAR INAUGURA UN NOU ESPAI PER A INSECTES AL PARC MÀGIC

ALMENAR INAUGURA UN NOU ESPAI PER A INSECTES AL PARC MÀGIC

-La Paeria celebra el Dia Mundial de la Biodiversitat amb un contacontes i tallers de natura per a infants
La Paeria d'Almenar ha inaugurat un nou espai dins del Parc Màgic dedicat als insectes com les abelles. L'Ajuntament d'Almenar ho ha fet en el marc del Dia Mundial de la Biodiversitat, en una jornada en què també s'ha fet un contacontes per als més petits i seguidament una sèrie de tallers sobre la natura per a conscienciar a les famílies de la importància de preservar el mediambient.
L'objectiu de la Paeria, amb aquest nou espai d'insectes, és treballar per "protegir la biodiversitat i alhora conscienciar al conjunt del ciutadans de la seva importància, que va més enllà del que apriori podem pensar, com per exemple, per garantir les collites o la salut de l'aigua que bebem", ha destacat la paera en cap, Teresa Malla. En aquest sentit, Malla ha assenyalat que a aquesta iniciativa s'hi sumaran d'altres per tal d'incrementar la biodiversitat a l'entorn d'Almenar, com ara nous hotels d'insectes, caixes niu, basses naturalitzades, entre altres.
L'Ajuntament vol agrair als voluntaris d'Almenar pel nou espai dels insectes i Dominique Soupa i Antonio Reulli per les arnes aportades.

Et destaquem ...