Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Notícies
Sou a: Inici / Municipi / Notícies / ALUMNES DE L’ESCOLA D’ALMENAR I LA CAMPANYA REDUIR REUTILITZA RECICLAR ET FA GRAN!! DEL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ

ALUMNES DE L’ESCOLA D’ALMENAR I LA CAMPANYA REDUIR REUTILITZA RECICLAR ET FA GRAN!! DEL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ

Van participar en el programa d'EMUNFM Radio per parlar sobre aquesta campanya

Els alumnes i professors de l’Escola d’Almenar van explicar a la Pili Garcia d’EMUNFM radio la seva experiència amb la campanya Reduir · Reutilitzar · Reciclar et fa gran! 

Els alumnes de l’escola han explicat quines mesures de reducció, reutilització i reciclatge han iniciat al centre arran de la campanya i els tallers que varen realitzar.

La campanya campanya Reduir · Reutilitzar · Reciclar et fa gran!  s’adreça a les escoles concretament hi participen 6.500 alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària de 34 escoles de la comarca del Segrià, a més del professorat de les escoles, l’AMPA i resta de personal dels centres.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectius millorar la quantitat i qualitat de la recollida selectiva i reduir la generació de residus en els centres escolars, tot promovent la reutilització d’aquests. A més, també es pretén que aquests bons hàbits es traslladin a les famílies del Segrià a través dels alumnes de les escoles.

Al següent enllaç podeu accedir a l'audio de l'entrevista:

http://blogscat.com/a/etfagran/category/noticies/

Et destaquem ...