Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Notícies
Sou a: Inici / Municipi / Notícies / JORNADA DE NETEJA: PER UNA LLERA DE RIU NETA

JORNADA DE NETEJA: PER UNA LLERA DE RIU NETA

Amb l’objectiu de tenir net de brossa el nostre municipi, ahir diumenge dia 1 de juliol es va engegar la iniciativa amb una primera actuació a la llera del riu Noguera Ribagorçana. L’Ajuntament té previst durant l’any fer més actuacions en diferents llocs del municipi.

Amb la participació de 16 persones de totes les edats es va netejar el tram del riu, des de l’entrada al camí verd i tot el seu entorn fins tocar l’aigua. Els residus recollits s’han separat selectivament en rebuig , bolquers  infantils, plàstics,  ferralla, envasos, ampolles de plàstic i vidre, llaunes de beguda, paper... Des de l’ajuntament es valora positivament aquesta reducció de residus presents a la llera del riu.  De la mateixa manera es vol fer una crida a aquells que tenen comportaments incívics però també una crida a la conscienciació per tal de tenir un entorn net i endreçat, així si detecteu algun abocament fora de lloc, feu-ho saber a l'Ajuntament per tal de poder actuar.

Un agraïment a totes i cadascuna de les persones voluntàries que desinteressadament vàrem participar per fer un riu més net.  Respectar el medi ambient és el futur de les noves generacions.

Et destaquem ...