Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Notícies
Sou a: Inici / Municipi / Notícies / TALLER GIRA MUJERES

TALLER GIRA MUJERES

Si ets dona emprenedora i li vols donar la volta a la situació de confinament i veure en aquest obstacle una oportunitat per reinventar-te o treballar el teu desenvolupament personal i professional, això et pot interessar!

Des de les regidories d’Igualtat i Foment del treball de l’Ajuntament d’Almenar, juntament amb el Consell Comarcal del Segrià, et convidem a participar a la 4a. Edició del taller GIRA MUJERES.

GIRA MUJERES, es un projecte organitzat per l'Associació Dona Activa i promogut per Fundació Coca-Cola per ajudar a les dones que vegin en l'autoocupació una sortida laboral o que vulguin reinventar-se professionalment.

La formació es realitzarà els dies 29 i 30 d’abril de 10:00 a 13:00h de manera telemàtica. Has de tenir un ordinador amb càmera i micròfon. Si fas el Taller des del mòbil hauràs de descarregar-te la plataforma Zoom per accedir.

 

En aquestes dues sessions es treballarà el desenvolupament personal i professional. I si t’agrada, tindràs l’opció de continuar amb les etapes posteriors de manera gratuïta.

 

Pots veure-ho amb més detall al següent enllaç:

https://www.andaluciaemprende.es/convocatorias/4a-edicion-del-programa-gira-mujeres-de-coca-cola/

 

Si estàs interessada en aquesta nova iniciativa, et pots inscriure en aquest link on trobaràs el Taller LLEIDA EN LÍNIA:

https://preinscripcion.giramujeres.com/

 

Un cop t'hagis inscrit, rebràs un correu de GIRA MUJERES amb totes les indicacions per entrar al Taller.

 

Per qualsevol dubte et pots adreçar als següents telèfons:

 

670-385690 Dolors Ganau (Promoció econòmica)

617-910856 Lourdes Segués (Igualat)

Et destaquem ...